Ik wil je graag nog eens zien,
Ook al is het maar een minuut of tien.
Ik verlang naar een knuffel van jou op deze dag,
Maar misschien is dit iets wat ik niet vragen mag.
Toch hoop ik je nog eens te kunnen vasthouden in mijn armen,
Want jij bent diegene die weet hoe mij te verwarmen.