Ik hield van jou, alleen het mocht niet zo zijn,
jij verdween zomaar uit mijn leven,
mij hart kent nu geen liefde meer,
maar staat nu wel open voor nieuwe liefde in mij leven,
de mooie tijd dat we samen waren zou ik nooit vergeten,
maar de verdriet zou wel altijd diep van binnen blijven,
waarom moest jij op eens uit mijn leven verdwijnen?
ja daar zou ik waarscheinlijk nooit een antwoord op krijgen,
waar gij ook nu bent,
weet ik zeker dat het goed met jou gaat.