Er was eens een vlieg die van angst niet vliegen wilde
ze ging dus maar te voet, maar ze wist dat je er dan langer overdoet
dit deed ze tot dat ze een partner zag
ze spreidde haar vleugeltjes en ging overstag
oh wee, ze had de vliegenvanger niet zien hangen
nu kleeft ze eraan en is gevangen
wat kan je hier uit leren
vlieg niet zomaar achter een partner aan
het kan dan soms verkeren