de verwaande, arrogante blik in jou ogen
als ik alleen al naar je kijk
de verwaande, arrogante blik in jou ogen
wanneer ik alleen al hoi zeg
de arrogantie van jou
die ik nergens aan verdiend heb
want de arrogantie van jou
is omdat je die zelf wou!
waarom doe je zo tegen mij?
na ''onze'' tijd samen
word alsjeblieft weer gewoon blij
ik wil dit niet tussen ons
ik wil jou arrogantie niet
die ik nergens aan verdiend heb
verander alsjeblieft weer terug
in wie je werkelijk bent
want anders is het telaat!
ARROGANT KRENG!