Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Tijd
De tijd is gekomen
het verleden los te laten
De toekomst in te kijken
Zijn jouw vragen nog belangrijk
mijn antwoorden
wat doen ze er nog toe
Moeten we nog weten
hoe het was
wat er is gebeurt
Hoe het anders kon zijn
Steeds vaker twijfel ik
of is het altijd blijft de twijfel
zal een keer jou zien
de oplossing zijn
En dan
laten we het verleden los
stap ik de toekomst in.
Reacties op dit gedicht
yazii vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
yazii
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
15 januari 2007
Thema's:
[IK]