Ergens in een stad of dorp.
Waar je ook mag wonen.
Ik weet dat je op me wacht.
De vrouw uit mijn dromen.
In elke droom zie ik jouw
silhouet.
En ik weet dat jij net als ik
probeer tot elkaar te komen.
Ook al is het voorlopig alleen
nog maar in onze dromen.
Elk moment van de dag kijk ik
verwachtings vol naar je uit.
Probeer ik je blik met mijn
ogen te vangen.
Maar tot nu toe kom ik je alleen
nog maar tegen in mijn dromen.
Met spanning wacht ik af tot
het moment dat ik je in het echt
tegenkomen mag.
Ja jij.
De vrouw uit mijn dromen.