Twee Handen
In een gestrengeld
Zo veel gevoel samen gebundeld
Twee handen ineen
Kunnen zoveel betekenen
Troost, steun, medeleven,
Vriendschap en vrede
Liefde en erotiek,
Zoveel dingen meer..
Maar niemand die het werkelijk weet,
Het is het geheim tussen twee personen.
De twee personen met de handen ineen…
Esther