Iets waar ik lang voor vocht,
heb ik heel lang opgezocht!
Ik was zo alleen, zo stil,
nu heb ik geluk dat ik steeds meer wil!
Hij was het, iemand die mij vertrouwd,
zijn kleine hartje aan me geeft en van me houdt!
Ik heb nu tijden,
met alles van toen, dat ik nu moet vermijden!
Nu, ligt alles ver in het verschiet!
De meeste tijden waren erg hard, maar vergeten doe
ik ze zeker niet!