Toen ik gisteren die rode driehoek zag
-Ik was gewoon een stukje aan 't rijden
Een uur of twee; klaarlichte dag-
kreeg ik plots medelijden
Want: 'Just Married' stond te lezen
op 'n bewegend Fiatje aan de kant van de weg
Het stel in kwestie lag heftig te kezen
...Net getrouwd en nou al pech...