ik ben hier,jij bent daar
aan de andere kant van het land
was het nog maar zoals op vakantie
ik aan jou warme,vertrouwde hand
we waren altijd samen
we hadden altijd plezier
nu zit ik hier,helemaal alleen in deze eenzame kamer
en denk keer op keer,was je nog maar hier
ik bekijk de foto's
elke dag weer
dan sluit ik mijn ogen
en beleef alles nog een keer
we zwemmen in de rivier
drijven mee met de stroom
maar dan open ik mijn ogen
het was maar een droom
ik zit nog steeds in die eenzame kamer
in de kou
was je nu maar hier
dan kon ik zeggen hoeveel ik van je hou