de wijzer beweegt
kijk...een seconde, zo weinig
ik denk dat maar
zoveel seconden zoveel gedachten
maar waarom?
wie ben ik om dat te zeggen?
de zon verdwijnt,
zinkend in de grond
weer een dag voorbij, zo snel
ik denk dat maar
wat is nu een jaar?
enkele dagen, weken
een leven zo dierbaar
kijk...een seconde, niet lang
maar toch kostbaar
zoveel seconden, momenten
een tel een ogenblik
beslissend...seconde
ik denk dat maar
één seconde is belangrijk
maar waarom?
iedereen weet het
denk het maar
iedereen kan zeggen...het is waar