Mijn verstand vertelt me,
dat ik het zo laten moet,
Jullie alleen als herrinnering houden,
net zoals iedereen dat doet.
Maar mijn gevoel zegt iets heel anders,
omdat ik niet zonder jullie kan,
Ik wil met jullie kunnen praten, kunnen lachen kunnen zingen,
Maar weten jullie daar wel van.
Jullie zijn de mensen,
die echt een plaats in mijn hart veroverd hebben,
en al wil ik het nou zo graag,
dat gevoel zal nooit meer wegebben.
Ik geef om jullie,
wil jullie absoluut niet kwijt,
maar volgens mij is de tijd dat jullie echt mijn vrienden waren,
al weken verleden tijd.......
*23-01-02*