Omgekeerde rollen
Honderdduizend gedachten,
ik had het wel kunnen verwachten.
Het verhaal lijkt zichzelf te herhalen,
maar nu moet IK iemands toekomst bepalen.
Ik weet identiek hoe dit aanvoelt,
weet precies wat jij juist bedoelt…
Want de rollen zijn nu omgedraaid,
en daardoor wordt alles terug opgelaait.
Ik wil niet in die schoenen staan,
omdat ik weet wat het mij heeft aangedaan.
Snap je nu waarom ik dezenavond niet met je wilde afspreken,
we wisten beide dat ik je hart ging breken…
dinsdag 16 januari 2007, 23u