Mezelf verloren
Ergens tussen mijn oren
Vol hartenpijn
Zoek ik wie ik wil zijn
Maar nog steeds tot mijn spijt
Ik ben mezelf kwijt
Lief,aardig en knap
Is nog steeds niet wat ik snap
Waarom dan ik dat nou niet
Denk ik als ik dat bij anderen ziet
Ik wil ook een goede dag
Waar ik aleen lachen mag
Een goed leven is een droom
Maar dromen zijn bedrog
Dat weet iedereen toch