Vergissing
Wat is vriendschap?
ik dacht dat ik dat wist
maar ik had me vergist
Ze heeft me gebruikt
4 maanden liegen en bedriegen
zonder een grijntje medelijden
Ik haat haar zo
uit het diepste van mijn hart
het kwam ook aan zo hard
ik vergeef het haar nooit
hoe ze met mijn gevoelens gooit
ik zet het haar betaald, ooit
ik wilde het haar in het begin vergeven
maar ze heeft weet gelogen
in alle bogen
en ik kan er niet meer tegen
Nu is het genoeg
Ik ben het beu
De vriendschap is gedaan
gelukkig maar
nu ben ik tenminste gelukkig
zonder haar
maar met de liefde van mijn leven