Meer...
Ik zie je als een vriend,
Maar is dat wel wat je verdient,
Verdien je niet veel meer,
Na wat je doet, elke keer,
Want al vanaf het begin,
Zie ik door jou de zin,
Van het leven weer in,
Je bent iemand die ik gewoon vertrouw,
Vertel ik dingen die ik anders nooit vertellen zou,
Eigenlijk verdien je gewoon veel meer,
Maar het is alleen een gedicht deze keer.