Waak over onze zielen we zijn blind voor de gebeurtenissen
Geef ons de hoop terug voor een steeds verbeterende wereld
Wij leven nog in een prachtige wereld wijs ons de goede weg
Pak je kans mam spreek tot je volk ik geef je de microfoon
Luister naar die mooie emoties uitgesproken vol met begrip
Velen paden die uitkomen maar geen doen mij verstelt staan
Niks van gezien zelfs de engelen konden dit niet voorzien
Geeft een introductie tot het grootse rijk der omvatting
Gevoelsmatig letterlijk bedoeld maar daar niks van gezien
Geen witte wolken geen gezicht geen dracht alleen maar idee
De gehele hel en hemel gaan kapot door het hoogste belang
Ik zal doen wat in mijn mars om het koninkrijk te redden
Schreeuw me naam en ik zal beantwoorden dat is mijn plicht
Ik ga strijdend mam maar zal compassie vaker laten gelden
Met energie vernieuwt inderdaad ik ben herboren op deze dag
Geen geloof en geen zekerheid alleen wil het goed te doen
Een ver gepolariseerde en wrede wereld is mijn strijdtoneel
Jouw gezichtpunt was spiegelend voor andere spiegel ons nu
Veel filosofie die waarheid word alleen ten beter voor ons
Regels om te verbreken en waarde die zijn lading meekrijgt
Deze strijd zou ik nooit aankunnen zonder jouw mam, vreer