Want dat is iets wat totaal nergens op slaat.
Het is gewoon omdat je me niet kent!
Ik ben gewoon mezelf,
Ik laat je in jou waarde,
En dat deed ik al vanaf het begin van jou leven op aarde.
Dus kom mij niet vertellen,
Je bent een vuile bitch of een hoer
Wat dan bedoel je eigen met kapsones enz..
Ik gun jou je leventje,
doe dat ook bij mij..
Ik zeg je nu nog gewoon let op je eigen,
Want tot mijn niveau zal je toch nooit stijgen.
Dat blijkt omdat je steeds naar mensen kijkt,
En er dan wat van maakt wat totaal nergens op lijkt.
Die praatjes van jou zijn totale onzin,
Zie je dat dan niet in?
Als je iets wil zeggen,
doe dat dan recht in me gezicht!!
Je bent echt niets meer dan zo’n down as bitch
Een vuile bitch...
Een slechte naam is wat jij jezelf geeft.
Haten is gewoon waar jij nog voor leeft!
Een slechte naam zal ik je niet geven,
Want ik zal nooit als een hater leven,
En ik zal me nooit verlagen tot jou niveau..!