Ik hoef geen sorry
Ik hoef geen excuus
Ik hoef geen ruzie
Ik hoef alleen iets positief..
Een zin is al genoeg
Dat ik haar niet gebrujik
Dat ik van haar hou
Dat ik haar niet play
Dat ik mezelf ben..
Want geen enkele ziel geloofde mij
Geen van jullie allen luisterde naar mij
Niemand heeft het ooit begrepen
Ik hou van haar..
Na alles wat jullie over mij gezegd hebben..
En na de lange tijd dat ik en haar nu samen zijn
Kan er van een vriend
Toch wel een woordje vanaf,
Dat je het fout had..
Dit is misschien hoe ik er tegenaan kijk..
Maar ik vind het gewoon ziek van jullie..