even voel ik me
niet alleen
voel ik
hoe het is
om samen te zijn
ik zie je
vertederende lach
ik lach terug
en ik ben voor even
gelukkig
maar ik weet ook wel
dat het maar een masker is
een masker
wat nodig afmoet
omdat ik het zat ben
jij het zat bent
en we verder moeten
en we moeten ook kunnen praten
met mij er echt bij
dus
zou ik het kunnen
kan ik het eindelijk
loslaten
vertel me het
want alleen ben ik nergens
maar met ook niet
want ik verpest zo alles
voor jou, en voor mij..
like a frozen rose
tears down my face