wat jij me aandoet
doet niemand me aan
aan jou vriendschap heb ik niks
niks over van die tijd
waarom doe je mij dit aan
vind je het leuk om mij pijn te doen
laat me alsjeblieft met mijn leven verder gaan
ookal geef ik die ander nu een zoen
laat mij met rust
laat mij alleen
laat mij leven
want zonder jou
heb ik het al zwaar genoeg!