Goede vriend
Voor elke traan die viel kwam er een verdrietig gevoel
Dus ik houd me hoofd gewoon heel koel
Niemand zal een ooit vallen zien een traan
Gewoon al het verdriet moet ik laten gaan
Maar ik kon niet meer, liet alles maar los
Toen was ik eg de klos
Die kraan moet ik uit draaien en verder leven
Maar zonder jou kan ik niet veel meer geven
Je bent een te goede vriend
Misschien zelfs zo goed, dat niemand je verdient
Je bent er altijd voor me geweest
Van jou houd ik het meest
Niemand die jou plek in nemen zal
En ik zal je redde van die grote val
Maar je ben zo lief dat ik hoop dat ik iemand vind als jij
Want op dit moment maak je me heel erg blij
Je bent zo een goed mens
Dat jij overal kan, zelfs over elke grens
Jij bent een mijn goede vriend en mijn leven
Dus 0nthoud dat ik je vaker zal vergeven
En spring voor jou door het vuur
En ben er voor je, elke seconde en elk uur