Ze willen niet kijken in de leegte
Maar ze willen geen confrontatie
Dat meisje is te complex
Valt niks mee te beginnen
Ze moet worden
Opgegeven
Zo besloten ze
Haar op te sluiten
Voor altijd
Tussen 4 muren
Zodat
Ze geen gevaar meer is,
Voor haarzelf,
Maar belangrijker,
Voor hun!