1
Heren van Schrijfnet.nl
(met name de lieftallige redactie)
Voor deze ene keer,
mag Martin Berghoef jullie
helemaal
Slopen! (ja ja)
Zit gereed bij de koffers
Jullie WOORDEN-GIERPUT
gaat zomaar plotsklaps open
Raar zeg
Humor bestaat niet op Schrijfnet.nl
(ik val in herhaling;synoniem aan Schijtnet.nl)
het is DOMMER EN KWAL
Nou nou.Doe nou niet zo a-sociaal.
Leuk strooien ze met acrobatische woorden
-gaap gaap-
ze proberen te scoren
Tevergeefs!
(eigen doel ook nog,tuhtuhtuh,stelletje sufferds)
2
'Mag ik in de prullenbak spelen'?
Noot: " Wel,dan zie je eens wat voor een waardeloos ding u van mij maakt.U wilt op mij spelen,u wilt net doen of u mijn grepen kent,u wilt mijn geheim er met hart en al uitrukken,u wilt me alles,van mijn laagste noot tot de top van mijn register,ontlokken;en er zit wat muziek,met een heerlijk timbre,in dit kleine orgaan:toch krijg jij het niet aan de praat.Verdomme, denk je dat ik makkelijker ben te bespelen dan een fluit? Hou me voor welk instrument je maar wilt,je kunt me wel vals maken,maar je kunt niet op me spelen" Lekker puh!,Schrijfnet.nl Ik heb gewonnen! Yahoooooooooooooooooooooo Was getekend, Martin alias De Sloper aka Ukkepuk ps:wraak blijft goed smaken. (en voor de normale en eenvoudige wereldburgers onder ons;het passage kwam niet uit mijn magische vingers,-straks krijg ik nog gesodemieter met die Adriaantje- maar uit die van William Shakespeare;z'n kunstwerk Hamlet)