Denk doe maar of ik verborgen zit
in de wereld binnenin; vergeet
hoe ik ben en als wie ik mij
gedragen wil
maak je lieve hart niet vuil aan
vieze gedachten die bij mij ontsnappen
zullen en laat me los; jij bent
veel te goed voor mij, of
zal ik jou eerst verlaten, dan zul
je nimmer last hebben van mij;
ik leef enkel mijn leven als
droom, maar besta niet
leven echt.