ik kan mijn gevoelens niet uit,
ik weet niet hoe ik het moet beschrijven,
hoe ik moet vertellen,
of zeggen in levende lijven.
hoe moet ik vertellen
dat ik nog steeds van je hou,
hoe moet ik vertellen,
ik vertrouw alleen jou.
hoe moet ik uitleggen,
dat je zoveel voor me betekent,
maar ik niet meer met je kan leven,
omdat je zoveel voor me betekent.
ik kan niet met,
en niet zonder leven,
maar wat ik wil,
ik jou in me leven.
jou armen om me heen,
als een goede vriend,
de beste die er is,
die iedereen verdient.
want met jou leven gaat ook niet,
dat doet ook veel pijn,
maar wat ik het liefste wil,
is bij jou zijn.
Maar of dat is wat ik wil,
Weet ik ook niet,
Ik wil niet steeds ruzie,
Steeds dat verdriet.
Misschien is het beter,
Om even rust te houden,
Maar lieverd weet 1ding,
Je kan altijd op me bouwen!
*hou echt van je, bram.