ga nou door met je leven meis
ook al is de lucht voor jou grijs
het leven gaat door
heb je nou niet door dat ie dit wou?
hij doet je pijn
en jij was hem dan nog wel trouw
jij voelt je zeker klein
je moet groot en sterk zijn
zonder pijn....
ik voel me zo schuldig
als ik niet je wou laten zien hoe hij echt was...
zat jij nog met een lach zo als het altijd was
had ik maar niet in de gaten hoe hij is
ik voel dat je hem mist
je moet nu verder schat
kijk niet meer in dat zwarte gat