mooiste bloem
Onverwachts zit ik,
samen met jou
in het gras
omhoogkijkend naar de lucht
Snel achter me graaiend
om naar vorend te komen
met de mooiste bloem
om jou te verrassen
Om de blik in je ogen te zien
als ik je de bloem overhandig
hem in je haar zie frunnikken
en nog mooier naar voren komend.
Daarna langzaam opstaan
elkaar nog een keer omhelsen
om dan te moeten gaan
weg van elkaar