Je bent er nu niet meer?
Toch wel .. steeds in mijn hart.
Het valt wel wat zwaar
maar ik weet dat je nu gelukkig bent.
Je leed zo veel pijn en
dat was niet fijn.
Ik had nog niemand verloren, wist niet hoe het zou voelen*
tot op dit moment.
Slaapzacht