Zo vaak een masker
lekker gek
achter mijn glimlach
een lange weg
van onopgeloste dingen
sommige geen plek
Nu langzaam een voor een
uitgekozen
praten en proberen
mijn vriendinnen zeggen
dat ik niet meer vrolijk ben
niet als eerst
Ik kan ze niet zeggen waarom
Maar ik weet dat mijn glimlach
steeds echter wordt.....