Elk beetje kracht is mijn lichaam stromend
uitgegaan; voortaan leef ik door om
niet dood te zijn, denkend aan jou en
iedere fout die ik begaan heb
nimmer zal ik lief hebben kunnen,
want het licht is al tijden gedoofd; kan
enkel genieten van de lach op jou mond
die mij stralen doet. Zul jij mij hoop
geven en zijn laten wie ik ben, wil jij echt
mijn leven verlichten en bevrijden van verdriet?