mensen hebben nooit geklaagd over mijn directheid.
maar nu opeens wel.
mensen willen dat ik niet meer direct ben.
ik moet zelfs van mijn couch van school
dat veranderen.
al mijn hele leven heb ik nooit geaccepteerd
wie ik ben.
maar nu wel.
ik kwam nooit voor mijzelf op voor wie ik
werkelijk ben.
dat laat ik niet zomaar verpesten door mensen
die het moeilijk vinden om anderen te
accepteren die anders zijn.
daarzo waar ik stage loop is er verteld dat ik
direct ben.
ik vroeg of ze mij direct vinden.
ze zeiden dat ze het bijna niet hebben gemerkt.
en dan hoor ik van mijn coach iets anders.
dat ze mij heel direct vinden.
hoe kan ik weten waar ik mee te maken heb
als er achter mijn rug wordt gelult?
hoe kan ik zeker weten of jullie de waarheid
vertellen?
ik kan er niet tegen als mensen achter mijn
rug lullen, maar niet in mijn gezicht durven
te zeggen.