Wat een klote dag was het vandaag
ik had zo een rotgevoel in mijn maag.
Als eertse viel ik van mijn fiets
maar dat was nog niets
Op school kreeg ik een brief van de jongen waar ik van hou
waarin stond dat hij mij niet wou
Toen kreeg ik ruzie met mijn beste vriendin
dat ze mijn beste vriendin is is misschien wel onzin
Thuis had mijn moeder ruzie met mijn broer
waardoor ik weer lag te huilen op die koude vloer
Mijn broer is nu weg, ik weet alleen niet waarheen
ik wil dood alleen begrijpt niemand dat ik het echt meen
Overal altijd ruzie nooit eens gezelligheid
maar als ik zit te huilen zeggen ze: lach toch eens meid
Maar die tijd dat ik kon lachen is voorbij
want niemand denkt nog aan mij
Misschien vinden jullie dat ik me aanstel
maar zo is mijn leven wel
Als ze ruzie maken begrijpen ze niet dat mij dat pijn doet
en ik verlies zo de moed
de moed om te nog verder te leven
een keer praatte ik met jou heel even
en je zei: Hun zijn het niet waard dat jij sterft
maar ik ben het ook niet waard om te leven want het bederft
Ik ga wel gewoon dood, jullie hebben geen last meer van mij
Jullie kunnen nu zonder mij beginnen met een schone lei
Ik ga nu echt snijden in mijn vel
Dus zeg ik nu vaarwel