jah mij leven zit niet met liefde geluk.
ik kreeg een meisje maar dat was zo stuk.
ik was altijd bezig en doen.
nee ik dacht niet aan haar denk terug aan toen.
die dag dat alles in een klap veranderde.
de klap wat niemand wist maar me hard flamerde.
me hart vlamde op hooger dan dat.
ik hoorde mensen praten over dit en dat.
maar hebben voedsel en onderdak.
ik lach me dood over rapper.s die rapen.
over hustler en meppen.
over schiet en die zooi over de straat en hun prooi.
terwijl hun papie een fila heefd.
en hun mamie hun kamer veegt.
dat zijn de neppe rapper,s click.
word eens real word koulo sick.
ik hoor het vaak over drug,s en en de straat.
maar de halft weet niet eens waar hij over praat.
het is echt niet stoer om van de straat te komen.
je heb pijn en leed en voor je vergeet.
je ding te doen wat je moet doen gaat het je fout.
maken ze je koud zonder berouw de straat is niet trouw.
die neppe rapper,s zijn weack als me vis.
de straat is een ronde voor trouw en eer.
heb je niks overleef je niet meer.
en dan nog het disen het lost echt niks op.
je dist de jarloersie en dat ook nonstop.
het schelde bedreigen we doen het steeds meer.
FOCK DE WEACKE RAPPERS EN BLAAS JE ZELF NEER.
word eens real en rap wat je ziet.
ik zie een aarde van haat en verdriet.
van dood en verderf pijn en leed.
je hebt een gave voor je vergeet.
verspil em niet aan dissen en dreigen.
verspil em niet aan praatjes en krijgen.
doe je ding dan komt het wel goed.
en kijk niet naar 50 hij weet het niet goed.
hij is geen voorbeel mischien wel goed.
yah weacke praters shit lach me dood.
ze weten niks maar ik lag in de goot.
denk er aan mc,s hou het reaeel dan kom je verder.......