De stroper zet zijn vallen uit
hij hoopt vannacht op een rijke buit
de boswachter is samen in verlof met Brecht
hij hoopt nu zelf s op een heerlijk hert
Hij heeft zijn geweertje meegenomen
er moest maar eens iets van komen
en inderdaad hij wist het nie
de boswachter was vervangen door een champetter of “drie”
Die hebben hem op heterdaad betrapt
hij kon niet lachen het was geen grap