MARIA
Hallo Maria ik heb een zoon gebaard dit jaar
geloof me het viel me best wel zwaar.
toen dacht ik wat jij had gedaan
en dacht hoe jij daar hebt gestaan
jij baarde ook een zoon
niet maar zo gewoon
een zoon vol leven en van hoop
voor geen duizendjes te koop
en als mijn zoon nu naar me lacht
denk ik aan die kerstnacht
de vrede die jou kind ons bracht
voor mij en al mijn nageslacht
Maria, je hebt een zoon gebaard
en hebt hem n je hart bewaard
fantastisch zo mooi en bijzonder
Maria jij baarde het wereldwonder