je adem stokt als je luistert naar wat hij je vertelt
hersenen pijnigend als hij je vragen stelt
zoeken naar antwoorden die je niet vind
tenslotte ben je nog maar een kind
14 zomers heb je pas geleefd
de 3 laatste gebeefd
eerst dacht je dit hoort zo te zijn
al vond je het zelf niet fijn
de laatste keer dat hij het probeerde
en jij je toen verweerde
kleurde zijn shirt volledig rood
stokte zijn adem en trad binnen pietje de dood
21.01.2007