Liefde via een beeldscherm wat stlt dat nou eigenlijk voor?
Liefde op de eerste letter?......ach
Besef dat achter al die letters op je scherm,
echte mensen schuil gaan.
Laat die ander achter zijn scherm in z'n waarde.
Bedenk dat virtuele liefde,
echte liefde kapt maken kan..........