Stoute schoenen heb ik aangetrokken
bedenk me dat ik me nu nog kan terug trekken
volgens mij is het nu nog niet te laat
ach wat kan het mij toch nog verrekken
wil gewoon even dat je met mij praat
licht aarzelend druk ik op de deurbel
wat een bekend geluid zeg
je doet open ik schrik je was er wel
dacht eigenlijk die is vast weg
twee tellen later sta ik bij je binnen
kijk om me heen
alles is nog precies zoals het was
wat moet ik nu zeggen hoe te beginnen
voel me nu zo alleen
plotseling lig ik daar op mijn oude bankstel
met jouw lichaam compleet over de mijne heen
stiekem wist ik het eigenlijk wel
je voelde je dus toch ook best alleen
genietend droomde ik verder
en verder ....
.... en verder