Voor het publiek
ben al menig jaar groot van fan John Mayer
herken mezelf ook zo in zijn geschreven teksten
misschien ben ik hem zelf ook wel
maandenlang opgesloten zitten op mijn kamer
liefdesliedjes schrijven voor helemaal niemand
ze tot leven laten komen met mijn gitaar
dan ze laten horen aan de rest van de wereld
mensen laten genieten van mij gitaarspel
ze laten smelten bij het horen van mijn stem
na zo een optreden en een interview bij Oprah
lekker weer naar mijn eigen huis toe gaan
verder schrijven over mijn verleden
heerlijk om mijn gevoelens in een nummer te brengen
wederom droomde ik een droom die ik niet kan dromen
kan namelijk niet zingen of gitaar spelen