Soms is t leven niet altijd even fijn
Jij had vaak van die dagen
Dat je er even niet wou zijn
Je wist waar je problemen lagen
Maar er iets aan doen dat kon niet meer
Ook al had je nog zoveel te geven
Je probeerde het toch nog een keer
De laatste keer ontnam je jouw leven.
Je had het net over alles opnieuw doen
Je leven omgooien, niet meer verder zoals toen
Waarom heb je het dan toch gedaan?
Je laat ons zo allemaal in de kou staan.
We zeiden je steeds maar weer
We houden van je maar dat deed je niks meer.
Je had al zovaak afscheid genomen
En nu is voor ons die tijd gekomen.
Net nu het allemaal weer goed leek te gaan
En je weer bijna terug naar huis mocht
Heb je toch jouw laatste poging gedaan
En beƫindigd waar je al die tijd voor vocht
We bleven in je geloven
Want ook jij hebt goede tijden gehad
Ik hoop dat je gelukkig bent hierboven
Want om jou hier bij ons te missen dat is niet zomaar wat
Ik zal je zeker gaan missen
En probeer al de slechte herinneringen aan jou te wissen
Ik heb je gezien op jouw laatste dag
Maar ik ben geschrokken van wat ik toen zag
Dat beeld van jou raak ik niet kwijt
Het is juist dat wat mij nu het meeste spijt
Niet dat ik er niet altijd voor jou geweest ben
Maar dat ik je heb zien liggen als iemand die ik niet ken
Lieve syl ook al ben je niet meer hier, je zal voor altijd bij me zijn.
(lieve bart.... ik heb m speciaal voor jou geschreven en ik ben blij dat je m ook hebt vorgelezen... sterkte!!!)