Je was het water tussen mijn wortels
Nu het blad aan mijn tak
Je was de hommel op mijn bloem
Nu het mos in mijn schaduw
Als de vogel, toen spelend in de wind
Nu de molen wachtend op de storm
Ik kan je zon niet zijn
Zonder mij ook moet je groeien
Ik de tijd dat ik het smaakje was
Ben ik nu je levenswater
Voor mij ben jij het water
Voor mij nog steeds een bloem
Al ben je voor mij de wind
Zonder jou zal ik groeien
Daarom, en niet anders, vaarwel…