Hij is dood
Hij is gegaan
Naar waar niemand weet
Hij is verdwenen
Weg van de planeet
Hij kon niet beslissen
Of hij wel wou of niet
Het schip vertrok gewoon
Zijn geliefde vol tranen van verdriet
Ze kon hem niet loslaten
Ze kon hem daar niet laten staan
Het gat in haar hart was te diep
Ze moest hem achteraan
Dus ze sprong in de zee
Vol moed en vol vrees
Ze vond hem terug
En ze lachten,
toen hij voor de laatste keer naar het leven wees.