Liefde is het mooist is het leven
Liefde voor dieren, planten en mensen
Liefde moet je krijgen liefde moet je geven
Liefde kan je niet kopen alleen wensen
Respect moet je hebben voor iedereen
Respect is kostbarder als geld
Respect voor alles om je heen
Respect een wereld zonder geweld
Haat is wat een iedere voelt
Haat voor dingen die er zijn
Haat al weet je niet wat je bedoelt
Haat doet zoveel mensen pijn
Liefde voor alles om je heen
Respect dat moet je geven
Haat daardoor voel je je alleen
Dat zij dingen van het leven