Hoe sprekend zijn jouw ogen
gezien en zien van het leven
heb ik jou in mijn gedachten beschreven
Als dat meisje die misschien
maar dan alleen als ik het verdien
en daarom zo mijn best
doe voor jou, mits de rest
opgaat in de omgeving
je hebt het
ik zie het wel
je hebt het...
mijn hart