Zoveel mensen
Om je heen
Zoveel mensen
Hebben zo weinig gemeen
Zoveel mensen
En zoveel andere gedachtes
Zoveel mensen
En zoveel verdachtes
Ja, zoveel mensen
En ik ben er één van
Allemaal problemen
Dit was ik niet van plan
Zo wilde ik niet leven
Ik wilde gelukkig zijn
Een lach op me gezicht
En niet al die pijn
Zoveel mensen
Die goed lijken
Zoveel mensen
Die niets laten blijken
Zoveel mensen
Met pijn
Zoveel mensen
Die niet alleen willen zijn
Ja, zoveel mensen
Maar geen één zoals ik ben
In ieder geval niet zover ik zie
Of zover ik iedereen ken
Zover ik wil zien
Zover ik wil leven
Ik moet maar leren leven
Met het leven dat me is gegeven
Lisa.