Koud verdriet.
Het is koud van binnen.
Mijn tranen zijn bevroren van de pijn.
Mijn hart is bedekt met een ijs laag.
Mijn gevoel is afgestorven door de kou.
Slechts mijn geloof in een hogere macht laat mij buigen en niet breken.
Verlaten.
.Afgedankt na 28 jaar als een oude schurftige hond.
De kinderen gemanipuleerd, het enige diploma waar zij cumlaude voor afgestudeerd is in haar leven !
Getrouw met mij, maar niet uit liefde.
De rekening hiervoor gepresenteerd aan het hele gezin en nakomelingen.
Hoe kun je hier vredig mee leven.