het mailtje dat ik las
was een van de ergste ooit
zwart werd de wereld, de bomen en het gras
dit had ik niet verwacht..nooit!
ik kan niet begrijpen hoe, waarom
alle pijn komt er weer uit
mijn wangen die vochtig werden
door de tranen die vielen voor jou
tranen die veroorzaakt werden door de pijn..
de tranen die ik niet wou
dikke tranen vielen op de grond
dikke tranen betraden zich in mijn mond
pardoes dat ik stond
toen ik jou mailtje las..