Elke dag zal ik aan je denken
een paar seconden van mn leven schenken
Jij hebt mijn leven kleur gegeven
en blijft altijd een deel van mijn leven
Als ik verdriet heb en pijn
zul jij er voor me zijn
Jij zult altijd blijven luisteren
Fijne dingen in mijn gedachten fluisteren
Ook nu, al is het een jaar geleden
ben je nog niet uit mijn gedachten verdwenen
Ook al ben je dan niet meer hier
je blijft mijn favoriete dier!