Eh mamma waar ben je nou gebleven
Voel mij naakt zo hier op aarde
Ik hoop voor je dat je rust hebt
Dat je ons gedachtes mag voeden
Mam je bent een tijgerin voor ons
Ik ben trots op jouw wilskracht
Ook al koos je voor het lijden
Alleen maar tranen van geluk of spijt
Aan jouw denken geeft mij de kracht
Het licht en de schaduw zijn tesamen
Grootse daden en laffe ideeen zeker
In elke zonnestraal die ik nu bespeel
Bij elke wind die ik stuur beleef ik
Pure energie dat mij steunt tot het bot
Als ik hier beweer leef ik na, woord
Cijfer mijzelf weg voor het grootste
Nooit meer voor de machtwellustigsten
Jouw en mijn wraak in een grootse daad
Ik kijk over mijn schouder en zie hoop
Dus de toekomst is voor mensen als ons
Geen regie of massaproductie maar liefde